joi, 10 septembrie 2009

Cine iubeste mult, pedepseste rau!


Acesta este motto-ul zodiei mele, si probabil ca zice, din prima, tot. Asa ca daca te intereseaza persoana mea, tre' sa tii cont de unele lucruri.
1st: Sa ma faci sa rad. Adica, sincer, ce e o relatie fara ras si glume? E ca o prajitura fara zahar.
2nd: Sa nu fii enervant. Ah, urasc baietii de genul! Adica, la un moment dat iti place de cineva care stie acest lucru si iti da cu picioru' pentru prietena ta, apoi dupa o luna de zile vine la tine si se tine numai dupa tine si iti pune toata lumea la picioare, intr-un mod extrem de enervant! Dar, faza e ca face asta tocmai cand tu nu mai simti nimic pentru el. Si el chiar daca vede, tot nu se opreste. Asa ca daca va incadrati in genu' asta de oameni, nu aveti ce cauta in viata mea.
3rd: I have my own freedom!!! Hai, inteleg ca ma iubesti, ca ma protejezi si chestii d'astea, dar totusi, ce e prea mult, strica! Asa ca daca te bagi prea mult in sufletu' meu si nu ma lasi sa respir, pa!
4th: Sa ma accepti asa cum sunt. Stiu ca acest lucru parca-parca ar fi trebuit sa fie mai sus, dar in fine... Nu sa fii cu mine si dupa cand vezi ca sunt cum sunt sa ma arunci la cos. Urasc genul asta de oameni, care se uita numai dupa "perfectiuni". NOBODY'S PERFECT!!!
5th: Don't you dare lie to me! Daca ai de gand sa ma minti, automat esti OUT. Du-te sa-ti minti curvele tale, nu pe mine! Daca aveti chef de minciuni, nu sunt persoana potrivita nici azi, nici maine, nici niciodata :).

Alte puncte ar mai fi, dar nu prea mai gasesc momentan. Oricum, cele 5 de mai sus sunt esentiale. Asa ca daca reusesti sa indeplinesti conditiile de mai sus si esti dragut, atunci lasa un comm :)))).


Pupix,
Irinuxx ^^

Niciun comentariu: