duminică, 15 noiembrie 2009

Dati-va o palma!!!


Mai recent am auzit tot felul de comentarii, cum ca blog-ul meu ar fi prea "lame" [pentru cei care nu stiu engleza, nu ma refer la lama cu care va taiati venele, ci la cuvantul "lame" din engleza care in seamna jalnic.]
Unii zic ca este siropos. Atunci daca e, plecati de pe el. Nujt ce naiba mai cautati aici daca nu va place. Si, in orice caz, daca e mai siropos ce? Ce sa fac daca nu sunt o persoana vulgara care sa foloseasca din 5 in 5 secunde cuvantul "plm" sau ce zicale d'astea mai sunt. Poate nu sunt orice mahalagioaica, si pur si simplu, un om NORMAL. Deci daca nu va place blogul meu pentru ca e prea siropos, carati-va.
Unii zic ca sunt suferinta fara scapare. Frate, mai are si omu' momente! Poate are si el nevoie naibii de liniste, poate e si el certat cu cineva drag sau poate tanjeste dupa ceva ce stie ca nu are. Cum e postu putin mai melancolic: HUA!! EMO! LOSER! Daca faceti parte din aceasta categorie de oameni care reactioneaza astfel, spanzurati-va.

Una doua comentati. Si nu e vorba nu numai de blogu' meu.
Ma refer la toti.
Vezi un om pe strada: Ia uite-l si p'ala ce mutra are! Zici ca e scos din canal!
Sau
Ia uit-o p'aia! Ce fata are! Ce urata e!
Poate fata aceea cu "fata urata" este o persoana minunata inauntru, chiar daca la exterior are mici defecte si nu e "bunaciune". Sau omul acela, urat cum e el, poate are si el probleme grele care il coplesec, sunt sigura ca daca ar avea si el timp si bani ar sta si el jumate de ora pe zi in oglinda sa se aranjeze si multe altele. Poate el are probleme pe care doreste ca niciunul dintre voi sa aibe vre-odata.
Mereu lumea este criticata si judecata dupa cum arata, dar de fapt interiorul conteaza. Nu cat de distrus e ala si cat de urata e aia.

Asa ca daca faceti parte din grupul de oameni care cand vad o fata draguta [spre ex.] reactioneaza astfel: MAMA ce buna e! Ce i-as trage-o!!

Atunci,
Cu toata stima,

DATI-VA O PALMA!!!

[nu intrebati ce-mi veni cu chestia asta :))]

Respect,
Irinux :*

Un comentariu:

Andreea spunea...

si eu folosesc plm din 5 in 5 minute :)))
/agree cu tn ii urasc pe astia de comenteaza ca tampitii fara sa cunoasca ...