vineri, 20 noiembrie 2009

Tehnici de seductie


Ok, iata cateva chestii care mi-au venit in minte azi. N-or fi super-smechere, dar macar sunt ceva. Daca nu va place, carati-va.
1. Frumos. Daca esti, stiu si eu, vre-un emonel dragut, cu caciula cum poarta toti emoneii, cu tricouri negre dar cu inteles comic sau cu umor negru, daca ai vansi sau conversi dau DC-uri sau ce-o mai fi pe pamantu asta, eventual daca ai si cateva piercinguri care sa iasa in evidenta si o atitudine misterioasa, atunci mai mult ca sigur o sa ai succes. Nu cred ca e vre-o fata pe pamantul asta care sa vada baieti de genu' si sa nu gandeasca macar o data: hey hottie :x. Genul de baieti au succes de cele mai multe ori.
2. Macho. Daca esti genul acesta, probabil ca fetele carora nu le plac emoneii o sa se uite la tine. Oi fi tu musculos, cu zambetu' perfect, imbracat mereu in haine de marca, gelat in cap si ras pe picioare, insa de multe ori se adevereste zicala "Frumos, frumos, dar tamaie!". Degeaba esti tu frumos si sexos, daca ai capu' gol.
3. Normal. Daca esti genul care nu sta 10 minute in fiecare zi in oglinda de fiecare data cand gaseste una, daca nu acorzi super-ultra-mega importanta la cum te imbraci, daca nu esti gaurit peste tot, daca esti pur si simplu normal [bine nici tocilar sa nu fii ca atunci chiar ca nimeni nu se uita la tine! Sau bine, daca esti tocilar, macar ascunde si tu chestia asta, daca te lauzi ca ai 10 pe linie, nu cred ca cuceresti pe cineva!], atunci sigur gasesti o fata pe masura ta! Mai sunt si genul asta de fete, sa stii!
4. Vorbeste. Daca nu esti genul de baiat care le are cu replicile de agatat sau daca nu esti o fata "buna", prin vorba, de la un subiect la altul, se poate impleti ceva frumos. Nu stii niciodata ce se ascunde in fiecare om!

Extra: DUMP! Cel mai naspa este atunci cand, sa zicem, iti dai seama ca se leaga ceva intre tine si o persoana [mai rau, o persoana care, sa zicem, ti-a atras atentia mai multa vreme], si apoi nu se intampla nimic. Pur si simplu se uita tot. Stai, astepti ca acel cineva sa-ti dea un mic semn, ca s-a simtit bine in prezenta ta si ca mai vrea cateva momente impreuna cu tine, si astepti ca un prost. Si mai rau este atunci cand stai si astepti, dar stii ca nimic nu se va intampla. Si totusi astepti. Ca fraieru'.

Cheers,
Irinuxx

Un comentariu:

Abramburica ^_# spunea...

u're sick
but i love u