joi, 25 martie 2010

Disperati.


Ca rezultat al acestei minunate seri, am facut acest post ca sa va arat ce fac copilasii disperati in situatii disperate.

1. Ajung sa agate pe hi5 flirt. Cand, parca, toti baietii draguti s-au evaporat, ce mai e de facut? Simplu! Ca toata fata disperata te duci pe hi5 filrt [traiasca!], cauti baieti de varsta ta si poate putin mai mari, gasesti un emonel bun, ii dai link-u' prietenei tale, incepeti sa va contraziceti care apasa pe "Yes" [butonu' ala de il anunta p'ala ca esti interesat], in final dupa ce apasa una dintre voi, va luati teapa ca trebuie sa-i dati mesaj ca altceva n-aveti ce face, iar va certati, iarasi scrie una dintre voi [aceeasi] un mesaj cretin, iar va luati teapa ca nu merge hi5u' calumea! => va dati seama ce copilasi retardati sunteti si va lasati de meserie :)!
2. Se duc si pe cea mai tampita vreme prin parc la niste rampe aiurite sa se uite la niste baieti draguti emolai, si nici nu au tupeul sa se duca la ei sa le ceara id-ul;
3. Citesc tot felul de tutorialuri pe internet despre pupici si rahaturi de genul;
4. Se uita pe youtube/photobucket la videoclipuri/poze cu baieti emo care se saruta intr-un foc [aia de pe youtube sunt mai hot xD].

Eu am ramas in pana, dar daca mai gasiti voi ceva ce toti copii disperati fac, let me know!

:) іяx

Niciun comentariu: