vineri, 9 octombrie 2009

Pot sa va ofer un zambet?


Stiti cum este acel sentiment pe care il ai cand iti zambeste cineva, nu? Ai o stare asa.. placuta, stii ca acel cineva te agreeaza. Va vorbiti frumos, va zambiti, faceti glume, radeti impreuna.
Asta mi se intampla mie cu 29 de oameni intr-o singura zi. Ne zambim de fiecare data cand ni se intalnesc privirile, cand mai facem o glumita sau cand ne mai cerem scuze ca ne busim unul de altul fata motiv...
Dar totul poate deveni urat, cand vezi, de fapt, adevaratul sens al zambetului.
In unele cazuri scopul zambitului este garantarea anumitor lucruri, cu ar fi, in cazul meu, teme si rezolvari la teste.
In alte cazuri, zambetul se transforma in ceva rau si nepoliticos, parca amenintator. Tot ce stiai odata frumos si prietenos, acum e rau. Cand iti zice vorbe bune, si brusc iti zice vorbe grele.
Astazi te roaga sa te muti din banca pentru ca are nevoie de nu stiu ce, maine vine la tine si te acuza ca o faci curva pe la spate pe ea si pe prietenele ei cand tu, de fapt, nu ai zis nimic si ai picat in plasa.
Si te macini in tine, stii ca de fapt totul a fost o mare minciuna si nici nu e adevarat, e doar facut ca sa versi lacrimi.

Si abia cand imi facusem si eu o parere buna. Pacat.
Asa te poti insela in ceea ce priveste lumea.. Si asa iti vine sa plangi, dar te abtii, ca prostul din cauza unor oameni care nu-ti merita lacrimile...

Nici nu mai stiu pe cine sa cred.

Irinuxx..

Niciun comentariu: